Selecteer een pagina

Informatie

Nieuwe Horeca afzuiginstallatie nodig?

Medtrading levert horeca afzuiginstallaties voor nieuwbouw en renovatieprojecten in de horeca.

Welke afzuiginstallatie is geschikt of noodzakelijk?

– Wat zijn de wettelijke geluidseisen?
– Wat zijn de wettelijke geur-reductie-eisen?
– Hoe zit het met de keukenventilatie afvoer?
– Hoe zit het met de mechanische ventilatie?– Wie kan de berekeningen uitvoeren?
– Hoe zit het met montage, installatie en onderhoud van de luchtbehandelingsunits?

Medtrading verzorgt het totale project voor uw horeca ventilatie en horeca luchtafzuiging. Bel voor advies!

[et_pb_df_video_overlay use_post=”off” video_type=”youtube_vimeo” video_url=”https://youtu.be/pyOP5IyAB4I” autoplay=”on” video_preview_image=”https://afzuigmotoren.nl/wp-content/uploads/2019/11/nieuwe-afzuiginstallatie-horeca-keuken.jpg” _builder_version=”3.29.3″ _i=”2″ _address=”1.1.0.0.2″][/et_pb_df_video_overlay]

Montage & Onderhoud van Horeca Afzuiginstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in montage, diepreiniging en onderhouden van Horeca ventilatoren, afzuiginstallatie, geurfilterkasten en afzuigboxen. Het vervangen van geurfilterkast filters en oplossen van storingen aan afzuigmotoren en luchtbehandelingsinstallaties voor horeca-ondernemingen is onze specialisatie en is ons dagelijks werk.

Met een ruime voorraad en opslag van circa 2000m2 kunnen wij afzuigmotoren en overoge onderdelen direct uit voorraad leveren. Zowel voor montage als voor onderhoud bent u bij Medtrading aan het juiste adres.

Medtrading levert ieder merk afzuigmotor.

Bel voor advies!

[et_pb_df_video_overlay use_post=”off” video_type=”youtube_vimeo” video_url=”https://youtu.be/FU7jtsmyuqk” autoplay=”on” video_preview_image=”https://afzuigmotoren.nl/wp-content/uploads/2019/11/defecte-afzuigmotor-horeca-vervangen.jpg” _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″ _i=”2″ _address=”1.1.1.0.2″][/et_pb_df_video_overlay]

Uw defecte horeca afzuigmotor vervangen?

Medtrading levert kwaliteit horeca afzuigmotoren direct uit voorraad.

Bel voor advies om zeker te zijn dat u de juiste afzuigmotor besteld.

U vraagt en wij leveren:

– Is er een goedkoper alternatief?
– Is de capaciteit nog toereikend?
– Is er een zuinigere afzuigmotor leverbaar?
– Wat zijn de wettelijke eisen?


Medtrading is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (denk aan ERP-normen en EC techniek). Medtrading levert ieder merk afzuigmotor.


Bel voor advies! !

[et_pb_df_video_overlay use_post=”off” video_type=”youtube_vimeo” video_url=”https://youtu.be/vaDYVpKmsi4″ autoplay=”on” video_preview_image=”https://afzuigmotoren.nl/wp-content/uploads/2019/11/specialist-keukenventilatie-klimaatinstallaties-horeca-2.jpg” _builder_version=”3.29.3″ _i=”2″ _address=”1.1.2.0.2″][/et_pb_df_video_overlay]

Waarom Medtrading?

Prijs/kwaliteit verhoudingOnze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze producten en diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste producten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Ruime ervaring met horeca afzuiging

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om een compleet afzuiginstallatie aan te meten die voldoet aan uw wensen. We berekenen precies welke installatie past bij u specifieke situatie met inachtneming vande milieuregels op het gebied van geluid, vetlozingen, geur, energie, opslag van koolzuur en afvalstoffen.We zijn mensen met passie voor ons vak.

Ondernemerschap

We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er budget-en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders kiezen wij gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.

Duidelijke afspraken

Wij garanderen een open en directe communicatie. U krijgt te allen tijde van ons vooraf een gepaste offerte. Bij ons komt u nooit achteraf te staan voor verassingen of verborgen kosten. Wij houden van duidelijkheid en duidelijke taal.

Maatwerk voor horeca afzuiginstallaties

Iedere situatie is anders. Wij leveren ook maatwerk op klantspecificatie. Ieder project heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op om u producten te leveren die aansluiten bij uw behoefte

Ontwerp en tekeningen

Medtrading verzorgt installatietekeningen voor uw horeca afzuiginstallatie.

Certificaten

Alle materialen en diensten van Medtrading zijn gecertificeerd.

ONDERHOUD HORECA AFZUIGINSTALLATIE:

Juiste montage van uw horeca afzuiging en luchtreiniging

Een juiste montage is bepalend voor een goede werking van uw horeca afzuiging en luchtreiniging. Alleen met het juiste horecaventilatiesysteem en met een juiste montage voldoet u gegarandeerd aan alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Medtrading verzorgt niet alleen het advies en de berekeningen, maar verzorgt teven de montage van de gehele afzuigistallatie voor uw horecaonderneming.

Periodiek onderhoud van uw horeca afzuiginstallatie

Horeca-ondernemers vergeten vaak onderhoud te laten plegen aan hun horeca afzuiginstallatie met alle gevolgen van dien. Onvoldoende onderhoud betekent dat niet voldaan wordt aan de eisen van een brandverzekering. Maar kunnen ook leiden tot storingen aan de keukenventilatie. Medtrading kan de zorg hierover van u overnemen. Wij komen periodiek op uw horeca locatie voor onderhoud en inspectie en lossen de storingen en klachten aan uw horeca afzuiging voor u op. Indien nodig wordt de ventilator/afzuigmotor of de filters hersteld of vervangen. Ook voor de dieptereiniging van uw afzuigkap en afvoerkanaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Diepreiniging afvoerbuis en afzuigkap in horecakeuken

Een goede hygiëne is nergens zo belangrijk als in een professionele horeca keuken waar dagelijks voedsel wordt voorbereid. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is een goed hygiënisch onderhoud van uw ventilatiesysteem erg belangrijk. Vet, stof en roet hechten zich op plaatsen die buiten de reguliere schoonmaakroutine vallen en zit op plaatsen waar u zelf niet eenvoudig bij kunt komen. Hier is een professionele diepte reiniging voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan de binnenzijde van de afvoerbuis en de afzuigkap.

Om verzekerd te zijn van een hygiënische, schone en veilige horecakeuken, is een periodieke dieptereiniging van alle voorzieningen, afzuigsystemen en afvoerinstallaties noodzakelijk. Zo wordt ook de vervuiling op lastig bereikbare plaatsen verwijderd. Op deze manier voldoet u tevens aan de voorschriften van uw brandverzekering. Een vervuilde horeca ventilatie verhoogt de kans op een keukenbrand.

Waarom onderhoud en reiniging in een horeca keuken?

► Brandpreventie/ veiligheid
► Langere levensduur van ventilatiesysteem
► lager energieverbruik van de horeca afzuiginstallatie
► Vereenvoudiging van de periodiek onderhoud
► Voorkomen van ongewenste ongedierte
► Gezondere werkklimaat

Certificaat voor onderhoud

Na de een diepreiniging/onderhoud van uw horeca ventilatiesysteem ontvangt u van ons een certificaat en een rapport zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen. De afzuiginstallatie is dan weer brandschoon.

Vrijblijvende werkopname op locatie bel of mail ons (0418 - 561153)

× Whatsapp