Selecteer een pagina

Regeltechniek

5-standen schakelaars horeca 

De 5-standen schakelaar is een must voor iedere afzuiginstallatie in de horeca. Met een draaiknop kunt u de afzuigmotor in diverse standen schakelen. De 5-standen schakelaars zijn leverbaar in een 230 en 400 volt uitvoering.

Alle horeca 5-standen regelaars in het leveringsprogramma van Medtrading die op de website van Afzuigmotoren zijn opgenomen voldoen aan de wettelijke Europese eisen!

Medtrading biedt u de mogelijkheid om de horeca 5-standen schakelaars bin uw horeca onderneming voor u te monteren. Wij beschikken over een groot aantal monteurs die vaak al binnen 24-uur bij uw horecaonderneming op locatie zijn. Houd bij het bestellen van een horeca 5-standen regelaar altijd rekening met het ampère van uw horeca afzuigventilator cq horeca afzuigmotor.

Meer vragen? Neem Contact op met een van onze collega’s!

 

 

Frequentieregelaars en frequentieomvormers

De horeca frequentieregelaars en frequentie omvormers zorgen voor een betrouwbare, intelligente motorstart en regeling van één en drie fasen laagvermogensmotoren voor uw horeca afzuiginstallatie.

Medtrading levert frequentieregelaar en frequentie omvormers specifiek voor luchtbehandeling in de horeca. Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een horeca frequentieregelaar of horeca frequentie omvormer neem dan contact met ons op.

Medtrading verzorgt desgewenst het hele traject op het gebied van horeca afzuiginstallaties. en horeca ventilatie systemen.

Potentiometers

Een potentiometer is een variabele weerstand: de waarde kan worden gewijzigd door de as te draaien. Als zodanig werkt een potmeter als een spanningsdeler. Door de as te draaien kun je het signaal splitsen en in verschillende richtingen (aarde of output) sturen.

Medtrading heeft een breed assortiment aan potentiometers om het analoge of modulerende stuursignaal te genereren dat nodig is om een traploos variabele handmatige bediening te verkrijgen. Deze potentiometers worden gebruikt in combinatie met EC-motoren, frequentieomvormers, klepaandrijvingen, triacregelaars / transformatorregelaars. Feitelijk overal waar een analoog of modulerend stuursignaal van toepassing is kunnen deze potentiometers gebruikt worden.

 

Vrijblijvende werkopname op locatie bel of mail ons (0418 - 561153)

× Whatsapp