Vetafscheiders horeca

Filteropties:

show blocks helper

Bevestiging +

Breedte (mm) +

Capaciteit (m3/h)

Diameter (mm +

Diepte (mm) +

Filtersectie +

Hoogte (mm) +

Inductie +

IP Klasse +

Koelbatterij +

Lengte (mm) +

Merk +

Model +

Naverwarmer +

Netspanning (V) +

Roosters +

Uitvoering +

Verwarmingsbron +

Materiaal +

Veel gestelde vragen

Afzuigboxen horeca

Een afzuigbox of ventilatorbox wordt in de horeca gebruikt voor algemene ventilatie toepassingen. Buiten de standaard uitvoeringen zijn deze ook te verkrijgen in stalen-, softbox en dubbelwandige uitvoeringen. Medtrading levert ook hittebestendige afzuigboxen die temperaturen aan kan van 120 graden celcius. 

Het grote voordeel van een afzuigbox is dat deze zeer weinig geluid maken zonder kracht te verliezen. Een ander voordeel is dat deze zeer gemakkelijk te installeren zijn tussen de ventilatiekanalen.

 

Afzuigboxen met afzuigmotor

Standaard worden de afzuigboxen geleverd met een afzuigmotor die precies is afgestemd aan de omgeving.
Bij al onze afzuigunits staat het aantal m3/h aangegeven zodat u gemakkelijk kunt zien dat deze voldoende capaciteit biedt.

Medtrading levert ook stalen afzuigboxen met inspectieluik en brandwerend noppenfoam zonder motor wat ook nog eens geluiddempend werkt.

 

Vetafscheider horeca

Iedere horeca onderneming die met vet vervuild afvalwater op de riolering loost moet verplicht een vetafscheider of vetput hebben. De vetafscheiders van Medtrading voldoen aan de hiervoor geldende normering NEN-EN 1825-1/2.

Restaurants keukens en andere horeca keukens lozen een bepaalde hoeveelheid vet bij het koken. Als het vet niet wordt afgescheiden met een vetafscheider, kan dit leiden tot enorme verstoppingen in het rioleringsstelsel. Deze  vetafscheiders zorgen ervoor dat plantaardige of dierlijke oliën of vetten niet in het openbaar riool terecht komen. De olie vetafscheider voorkomt verstoppingen door gestold vet. Daarom is het installeren van een horeca vetafscheider wettelijk verplicht gesteld.

Het aanschaffen en installeren  van een juiste vetafscheider, die voldoet aan alle gestelde richtlijnen is dus erg belangrijk. Medtrading levert en installeert vetafscheiders voor de horeca voor een scherpe en concurrerende prijs.

Onderhoud Vetafscheiders horeca

De regelgeving rond vetafscheiders schrijft voor dat deze eens per maand volledig geleegd moet worden en moet worden gecontroleerd op gebreken. Medtrading verzorgt dit graag voor u, zodat u zicht kunt richten op uw horecagelegenheid. Medtrading  leegt de vet-afscheiders en zorgt voor een correcte verwerking van het afval.

Naast het leveren, installeren en legen van vetafscheiders, biedt Medtrading tevens een 24-uurs service voor spoedgevallen. Uw horecagelegenheid moet voldoen aan stenge wetgeving en eisen as het gaat om hygiene. Een verstopte (riool)leiding of afvoer kunt u niet gebruiken. In geval van spoed zijn wij binnen 1 uur ter plaatse om u te helpen (7 dagen per week en 24 uur per dag).

Voor het plaatsen en leveren van een vetafscheider neemt u contact op met de vestiging Gameren (nabij Zaltbommel).

Waarom Medtrading?

► Binnen 1 dag ontvnagt u van ons een offerte

► Wij plaatsen uw vetafscheider binnen 1 dag

► Grote vetafscheiders plaatsen we binnen 2 weken

► Ruime ervaring met horeca vetafscheiders

► Medtrading verzorgt het hele traject

► Wij komen als het u uitkomt

► 100% garantie op de werking van de vetafscheider

► Gecertificeerd

► Bijna alles uit voorraad geleverd binnen een dag

Afzuiginstallatie voor horeca en industrie

Medtrading is gespecialiseerd in afzuiginstallatie en geurfilterinstallaties voor de horeca en industrie.

Wij verkopen hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs, waardoor u gegarandeerd profiteert van een gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.

Wij willen niet de goedkoopste producten aanbieden, maar wel het beste product tegen de scherpste prijs.

Afzuigmotoren op voorraad

Een betrouwbare afzuiginstallatie is voor iedere horeca onderneming van belang. Mocht uw afzuigmotor defect raken, dan biedt Medtrading een snelle oplossing door uit voorraad een nieuwe afzuigmotor te leveren. Veel merken en modellen afzuigmotoren en ventilatoren leveren wij uit voorraad en worden de volgende dag al bij u geleverd.

Wij verkopen hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs, waardoor u gegarandeerd profiteert van een gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.

Wij willen niet de goedkoopste producten aanbieden, maar wel het beste product tegen de scherpste prijs.

Vrijblijvende werkopname op locatie bel of mail ons (0418 - 561153)

× Whatsapp