Selecteer een pagina

Toevoerinstallaties horeca

Lucht toevoerinstallaties voor horeca

Medtrading is een ervaren speler als het gaat om luchtbehandelingssystemen voor de horeca in de Nederlands markt. Alle luchttoevoersystemen zijn conform de wettelijke eisen die gelden voor mechanische ventilatie en de luchtcompensatie in de keuken.

De toevoerinstallatie wordt altijd voorzien van een op maat geselecteerde ventilator. Indien gewenst kan de luchtbehandelingskast uitgebreid worden met een filtersectie, verwarmingsbatterij, koelbatterij, coulissendemper (geluidsdemper) en isolatie.

 

 

Luchttoevoerinstallaties  op voorraad

Via de webshop van afzuigmotoren.nl bestelt u eenvoudig de luchttoevoerinstallatie die u voor uw horecagelegenheid nodig heeft. In de meeste gevallen leveren wij die direct uit voorraad.

Mocht u vragen hebben, dan kun u ons altijd benaderen voor deskundig advies.

 

Leveringsprogramma luchttoevoerinstallaties:

 

► Luchttoevoerinstallatie horeca met dakopstand

luchtbehandelingskast met g2 filter(s) geschikt voor buitenopstelling. de lbk is voorzien van een plakplaat, g2 filtersectie(s), regenkraag, regeninslagvrije vaste lamellenrooster(s) en een direct aangedreven ventilator.

 

► Luchttoevoerinstallatie horeca met filterkast (g2 filter)

luchtbehandelingskast met g2 filter(s) is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. de lbk is voorzien van een g2 filtersectie(s) en een direct aangedreven centrifugaal ventilator. de lbk kan uitgebreid worden met een regeninslagvrije inblaasrooster met gaas, coulissendemper (geluidsdemper), drukverschilopnemer, uitblaasverloop en isolatie.

 

► Luchttoevoerinstallatie horeca met filterkast (f7 filter)

luchtbehandelingskast met f7 filter(s) is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. de lbk is voorzien van een f7 filtersectie(s) en een direct aangedreven centrifugaal ventilator. de lbk kan uitgebreid worden met een regeninslagvrije inblaasrooster met gaas, coulissendemper (geluidsdemper), drukverschilopnemer, uitblaasverloop en isolatie.

► luchttoevoerinstallatie horeca, filterkast met actief kool

luchtbehandelingskast met actief koolstoffilters, g2 filter(s) is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. de lbk is voorzien van een f7 filtersectie(s) en een direct aangedreven centrifugaal ventilator. dit is tevens ook een geurfilterkast. let op: niet geschikt voor het ontgeuren van vervuilde vetlucht. de lbk kan uitgebreid worden met een regeninslagvrije inblaasrooster met gaas, coulissendemper (geluidsdemper), drukverschilopnemer, uitblaasverloop en isolatie.

 

► Luchttoevoerinstallatie horeca type lbk op cv

deze luchttoevoerinstallatie bestaat uit een centrifugaal ventilator, buitenlucht aanzuigklep, terugslagkleppen, klepmotor, zakkenfilter(s) f7, drukverschilopnemer, verwarmingsbatterij op cv 80/60 (-10/+18°c) of een verwarmingsbatterij op krachtstroom en een vorstthermostaat. het systeem kan uitgebreid worden met een coulissendemper geluidsdemper), een ruimte om eventueel later een koelblok in te plaatsen. standaard worden de deksels inwendig geïsoleerd en de omkasting vervaardigd uit aluminium kwaliteit almg3. dit systeem wordt vaak gebruikt voor mechanische ventilatie in de horeca bijeenkomstruimte of als compensatie van lucht in de keuken.

 

► Luchttoevoersysteem met verwarming en koeling

met dit gasgestookte systeem kunt u verwarmen, koelen en ventileren. verwarmen doet het apparaat door middel van gasgestookte warmtewisselaar. grote voordeel hiervan is dat u de verwarming het hele jaar kunt gebruiken en in de winter is er geen gevaar voor bevriezing van het leidingwerk of de warmtewisselaar.

Vrijblijvende werkopname op locatie bel of mail ons (0418 - 561153)

× Whatsapp