Selecteer een pagina

Het koken op houtskool en open vuur (zoals in wok restaurants) is steeds populairder aan het worden. Veel horeca ondernemers realiseren realiseren zich niet dat koken op houtskol of open vuur afzuigkap(pen), kanaalwerk en de totale afzuiginstallatie veel sterker en sneller vervuilen dan de meeste horecabedrijven verwachten. Er wordt in deze restaurants per dag of zelfs per shift regelmatig meer dan 20 kilogram houtskool gebruikt. In sommige situaties kan dat oplopen tot meer dan 60 kilogram aan houtskool dat verbrand wordt bij het bereiden van eten.

Vervuiling horeca afzuiging met roet en vet

De vervuiling die optreedt van vet en roet met houtskool in combinatie met open vuur en de onvermijdelijk vrijkomende vonken, levert in bijna alle restaurants een significante toename van de kans op een kanaalbrand in uw horeca keuken.
Medtrading is al jarenlang actief als leverancier van producten voor horeca afzuiging en luchtbehandeling. Als professional willen wij u wijzen op de bijkomende aspecten bij gebruik van apparatuur op houtskool en het koken op open vuur. het is onze plicht u juist en adequaat te infomeren en te adviseren over het juiste periodieke onderhoud en het professioneel reinigen van uw complete horeca afzuiging.

Uiteraard zorgt Medtrading ervoor dat wanneer er onderhoud of reparaties nodig zijn aan uw horeca afzuiging dat we deze vakkundig en snel uitvoeren. uw horeca afzuiging is na onze inspectie en reiniging weer volkomen veilig. Wilt u weten of uw horeca afzuiging vervuild is, of eventuele filters vervangen moeten worden en of de horeca afzuiging nog voldoet aan de wettelijke eisen, laat ons dan een inspectie uitvoeren voor slechts € 95,00.

Inspectie horeca afzuiging voor € 95,-

Wacht niet te lang en laat ons ONDERHOUDSTEAM MET MINIMAAL 12 JAAR ERVARING, voor slechts € 95,00 exclusief 21% btw, een totale inspectie verrichten en u correct adviseren. Waarom kiezen voor Medtrading:

  • Ruimte ervaring met Horeca afzuiging
  • Specialist op het gebied van keukens met houtskool en open vuur
  • Ook ervaring met berekeningen en complete installaties
  • Levering van onderdelen uit voorraad besteld in onze webshop
  • U ontvangt professioneel advies van een ervaren monteur in de luchtbehandeling

Neem contact met ons op voor het maken van een inspectieafspraak voor slechts € 95,00

× Whatsapp